Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Druk, druk, druk... Tijd voor zelfreflectie?

02-04-2020

Omdat we vaak druk zijn, nemen we over het algemeen te weinig tijd voor zelfreflectie. Wij denken dat de meeste mensen het vooral lastig vinden, omdat we met zijn allen het druk, druk, druk zijn in stand houden. Veel doen, hard werken is de norm en wordt geprezen. Zeker in deze tijd. Daarom is het erg belangrijk dat je op de juiste plek zit. Ben daarom kritisch op jezelf en vraag je af wat jouw droom is. Maar hoe ga je dat doen? Lees snel verder.

De juiste plek

Sta eens stil waarmee je bezig bent. Is dit het? Je bent hoogst waarschijnlijk gewend aan de werkplek, collega’s en patiënten die langskomen. De werkcultuur begrijp je volledig, maar is dit echt wat je wilt? Of wil je toch die internationale droombaan die je altijd al ambieerde? Wij hebben de oplossing voor jou!

Werken in Zwitserland

Momenteel kunnen we jouw traject richting Zwitserland duidelijk in kaart brengen en we helpen jou graag op weg met het verzamelen van de benodigde documenten. We staan je graag te woord en helpen je met al jouw vragen.

Heb jij altijd al gedroomd van een avontuur in het buitenland als fysio- of ergotherapeut? Of ben je nog oriënterende en zou je graag meer informatie willen? Pak dan deze kans en neem vrijblijvend contact met Reinout op.

Contact opnemen

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV