Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Werkgevers

Wellicht heeft u nog niet de juiste kandidaat kunnen vinden of u heeft er al wel een gevonden welke u graag flexibel in zou willen zetten.

FYGO is specialist in het vast of flexibel aanleveren van fysiotherapeutische professionals. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij naar hooggekwalificeerde fysiotherapeuten. FYGO heeft zijn roots zowel in de ergotherapie, de fysiotherapie als in de zorgrecruitment en we putten uit een groot online netwerken in de fysiotherapie.

We ontzorgen uw praktijk

Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Laat deze zoektocht aan ons over. Wij weten de weg en u heeft uw handen vrij om de praktijk te kunnen managen. Bovendien kunt u uw personeel zeer flexibel via ons inzetten.

Vast dienstverband

Onze dienstverlening voor fysiotherapeuten op weg naar een vaste aanstelling is veelomvattend. Samen met u formuleren wij een gewenst profiel en zullen wij u in contact brengen met geschikte kandidaten. Hebben wij de ideale kandidaat nog niet in onze database? Dan gaan wij actief op zoek naar de ideale (verbijzonderde) fysiotherapeut voor uw organisatie.

Flexibel dienstverband

Heeft u meer behoefte aan het tijdelijk en flexibel inhuren van fysiotherapeuten? FYGO biedt deze mogelijkheid. Het aantal fysiotherapeuten en ergotherapeuten die flexibel willen werken neemt toe. Wij kunnen uw capaciteitsproblemen eenvoudig uit handen nemen door de flexibele inzet van uw personeel.

Neem gerust contact met ons op

Benieuwd wat we nog meer kunnen bieden? Neem contact op via de website of bel onze recruiters op +31(0)13 582 11 90.

Direct aanmeld formulier

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV