Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Wil je graag tips over je cv en je arbeidskansen als fysiotherapeut? Schrijf je dan hier in voor de cv check!

Het cv is het eerste wat bekeken en dus ook beoordeeld wordt door een werkgever. Daarom is het belangrijk dat die eerste indruk een goede eerste indruk wordt! Wij van FYGO willen je daar graag mee helpen. Wil jij graag tips en tricks over jouw cv en/of je kansen op fysiotherapie arbeidsmarkt? Stuur dan jouw cv door en wij zullen deze checken.

We kijken onder andere naar de uitstraling en de compleetheid van jouw cv. Wij kijken mee naar jouw openbare gegevens en zullen indien nodig hierover tips en tricks geven. Daarnaast vormen FysioVacature en LinkedIn een onmisbaar netwerk in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Maak dus zeker een profiel aan en zorg ervoor dat deze er netjes en volledig uitziet.

Heb je behoefte aan een advies op maat voor het maken van een goed cv?

Upload je cv onderaan deze pagina en je ontvang gratis een cv-check op maat van FYGO. Onze recruiters kunnen je haarfijn uitleggen hoe jij je cv kunt finetunen zodat je betere kansen hebt op de arbeidsmarkt.

Je kunt alvast een datum en een tijdstip reserveren

Bij FYGO begrijpen we dat je druk op zoek bent en snel een leuke baan wilt. Daarom kun je alvast een datum en een tijdstip reserveren zodat je snel weer verder kunt. Gebruik hiervoor de onderstaande knop (deze agenda opent in een nieuw tabblad).

Onderaan deze pagina krijg je alle ruimte om je cv te uploaden.

Datum en tijd reserveren

Meld je aan voor de cv check

Vraag?

Mail of bel op kantoortijden naar:

info@fygo.nl 013 582 16 80
Bel ons via 013 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV en FysioVacature