Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Wat kan FYGO voor werkzoekenden fysiotherapeuten en ergotherapeuten betekenen?

Als specialist op het gebied van recruitment in fysiotherapie en ergotherapie kunnen wij je verder helpen, in elke fase van je carrière. Gedurende het totale sollicitatieproces bieden wij, op een persoonlijke en professionele manier, jou de expertise die het mogelijk maakt het beste uit jezelf te halen.

Voor zowel vaste als flexibele dienstverbanden hebben wij geschikte vacatures!
Jouw wensen staan centraal.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan?

Via ons online inschrijfformulier kun je gemakkelijk en snel je gegevens achterlaten. Direct na je inschrijving gaan wij aan de slag. Bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan adviseert FYGO je tijdens alle stappen. Hierbij staan persoonlijk contact en open en eerlijke communicatie centraal.

Ingeschreven, en nu?

Na je inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een (telefonisch) intakegesprek. In dit intakegesprek nemen we samen jouw wensen, ambities en competenties door. Doel van het gesprek is om een volledig beeld te krijgen van jou als kandidaat fysiotherapeut of ergotherapeut, om zo de perfecte werkgever te kunnen vinden.

Zodra de juiste match gevonden is bereiden we je ook voor op het sollicitatiegesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever. Tijdens al deze stappen sta jij als kandidaat centraal.

Direct Solliciteren?

Naast het online inschrijven kun je ook direct solliciteren op vacatures. Wij bieden doorlopend actuele vacatures die je carrière een boost kunnen geven. Zie je een interessante vacature? Reageer dan direct via de betreffende vacature en het traject zal worden gestart! Startend bij een (telefonisch) intakegesprek.

Bekijk de vacatures

29Actuele vacatures Ons vacatureaanbod

Vacature Alert

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Meld je hieronder aan.

Inschrijven

Vrijblijvend een gesprek aangaan? Schrijf je dan hier in.

Vraag?

Heb je een vraag over deze vacature? Onze recruiters staan je graag te woord! (Aanwezig op werkdagen tussen 09.00 en 17.00)
Bel ons via 013 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV en FysioVacature