Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

FYGO is er ook voor de ZZP-fysiotherapeut

03-06-2022

Werk je graag als zelfstandige fysiotherapeut en zoek je naar nieuwe opdrachten? Ook dan kunnen we voor jou werken. We kunnen zelfs een stukje van je administratie en facturatie overnemen.

Voordelen die FYGO voor jou als ZZP-fysiotherapeut kan bieden

  • Je hoeft zelf niet te acquireren, 
  • Wij kunnen je sneller uitbetalen via een regeling
  • Wij kunnen meerdere opdrachtgevers voor je plannen
  • Wij factureren voor jou, zodat je minder administratief wordt belast

FYGO kan het leven van een ZZP-fysiotherapeut dus net een stukje makkelijker maken!

Wil je graag kennis maken met de voordelen voor jou? Bel ons dan via 013 582 16 80 

Meer weten over ZZP in de fysiotherapie?

De naam zzp staat voor: ‘zelfstandige zonder personeel’. Een zzp’er is een zelfstandige ondernemer die geen personeel in dienst heeft. Een zelfstandig ondernemer voert op basis van een overeenkomst, werkzaamheden uit voor meerdere opdrachtgevers. Werken als zzp’er in de fysiotherapie biedt vele voordelen voor jou en de praktijk of instelling.

Eigen baas

Je bepaalt je eigen werktijden, uurtarief en vaak ook de manier van werken. Als zzp’er bepaal je dit allemaal zelf. Dit is misschien wel het grootste voordeel van werken als zzp’er in de zorg. De duur van de opdrachten hangt af van de afspraken die jij met jouw opdrachtgever maakt.

Persoonlijk ontwikkeling

Omdat je de mogelijkheid hebt om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, heb je veel variatie in je werk en doe je zo ook meer kennis en ervaring op. Zo zijn er via FYGO al verschillende zorgprofessionals als zzp’er in de zorg aan de slag gegaan, die voor veel verschillende opdrachtgevers hebben kunnen werken.

Salaris

Omdat je als zzp’er makkelijker kunt onderhandelen over je tarief, verdien je ook flink meer dan dat je ‘’normaal’’ in dienst gaat bij een praktijk. Ook dit is voor veel mensen een reden om als zzp’er aan de slag te gaan.

Maar waar moet je rekening mee houden?

Natuurlijk komen er ook een aantal risico’s kijken bij het werken als zzp’er in de zorg. Als je aan de slag wilt gaan als zzp’er moet je ook rekening houden met de volgende punten.

Minder salariszekerheid

Je wordt alleen betaald voor de uren die je ook daadwerkelijk werkt. Bij ziekte en vakantie krijg je dus niet doorbetaald. Je hebt als zzp’er geen vast contract waardoor je dus minder zekerheid hebt.

Verzekering

Als zelfstandig ondernemer word je daardoor, gewild of ongewild, voor de keuze gesteld om een (dure) arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten. Verder is het verplicht om een ziektekostenverzekering te nemen (dit is de enige verplichte verzekering als zzp’er).

Wil je begeleid worden en de betere opdrachten krijgen via FYGO?

Vul dan vrijblijvend je naam en contactgegevens in via het onderstaande formulier en we nemen vanzelf contact met je op. Als je wilt, kun je alvast je cv meesturen.

 

Ik wil graag ZZP-opdrachten krijgen via FYGO

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV