Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Over FYGO

Juiste Fysiotherapeut Op de Juiste Plek (JFOJP)

Bij FYGO zorgen we graag dat de juiste fysiotherapeut op de juiste plek komt. Vaak kunnen fysiotherapeuten en werkgevers elkaar wel vinden via hun eigen netwerk en soms het de hulp van een vacaturesite. Maar soms blijkt het lastiger om talent te vinden en ook kandidaten kunnen vaker wel wat hulp gebruiken bij de (door)start naar een (leukere)baan. FYGO helpt zowel de kandidaat als de werkgever.

Zicht op de arbeidsmarkt

Waar het werven van personeel geen dagelijkse activiteits is voor de praktijkmanager, is dat wel voor de recruiters van FYGO. Deze zijn namelijk doorlopend in gesprek met fysiotherapeuten die "willen bewegen" naar een (andere) baan en hebben ook zicht op waar de leukste banen te vinden zijn. Recruiters bij FYGO zijn daarom dagelijks op zoek naar de juiste match.

Flexibele inzet

Via FYGO kunnen kandidaten flexibel ingezet worden bij verschillende praktijken in instellingen. Dit is voordelig voor zowel de opdrachtgever als voor de kandidaat, die kan namelijk bij verschillende werkadressen ervaring opdoen. FYGO biedt zowel oplossingen via een uitzend- als ZZP-oplossingen.

Nationaal en Internationaal

Of je nu een leukere(re) baan in Nederland zoekt of juist in het buitenland, we helpen je graag! Ons netwerk strekt namelijk uit buiten Nederland naar Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. Daar zijn we of zelf aanwezig of werken we nauw samen met lokale partners die klaar staan om je verder te kunnen helpen. Immigreren kan namelijk best ingewikkeld zijn, maar wij weten de weg.

 

FYGO is een partnership van Koraal PMS en FysioVacature.

Koraal Group

Koraal is een toonaangevende Nederlandse en internationale leverancier van zorgprofessionals. Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

FysioVacature

Al sinds 2004 serveert FysioVacature vacatures voor de fysiotherapeut via onze vacaturebank maar ook via Facebook, Twitter, LinkedIn, de vacaturemelder, de communitypagina FysioForum.nl en natuurlijk de vacaturemelder die maandelijks 110.000 emails naar kandidaten mailt.

FYGO

Middels FYGO willen we graag praktijken voor fysiotherapie en ergotherapie ontzorgen en ondersteunen op het gebied van personeel en daarmee zorgen voor verbeterde arbeidsmobiliteit voor de werkzoekende fysio- en ergotherapeut.

Heb je een vraag?

Onze recruiters staan je graag te woord!
Team FYGO(Aanwezig op werkdagen tussen 09.00 en 17.00)
info@fygo.nl +31(0)13 582 11 90
Bel ons via +31(0)13 582 11 90

FYGO is powered by Koraal PMS BV en FysioVacature