Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Nieuwe samenwerking, gratis taalcursus!

14-07-2020

Warum zögerst Du? Twijfel je aan het werken als zorgprofessional in Zwitserland? Slaat de onzekerheid toe? Dat hoeft dus nu niet meer!

We kregen vaak als feedback dat de taal een belemmering was voor het buitenlandse avontuur. Vandaar dat we goed nieuws hebben! We geven namelijk een gratis taalcursus. (indien bemiddeling loopt via FYGO)

Duitse taal een belemmering voor jou?

Dit horen we erg vaak. Echter, niets is minder waar. Vanwege onze nieuwe samenwerking met DIE NEUE SCHÜLE kun jij de taal binnen een paar weken leren. Vanwege de intensieve begeleiding zorgen ze ervoor dat jij de taal onder controle gaat krijgen.

DIE NEUE SCHULE is onbetwist een van de meest toonaangevende taalscholen in Berlijn voor cursussen Duits. Elk jaar bezoeken meer dan 1000 professionals deze school om deel te nemen aan het brede scala aan Duitse cursussen.

Ze bieden de cursus online aan, maar ook in Berlijn. Tijdens deze interessante fulltime training wordt jouw Duitse taal bijgespijkerd, zodat de eerste stap is gezet. Uiteraard leer je nog veel bij tijdens je tijd in Zwitserland, maar de basis is gelegd en is enorm belangrijk.

 Online cursus

 Cursus in Berlijn

Geef je interesse aan ons door, zodat je gebruik kan maken van deze unieke deal! Winnen doen we samen.  Alleen ga je snel, samen komen we verder! 

Gebruik maken van deze unieke deal?

Er zijn verschillende startdata, dus meld je aan en we nemen vrijblijvend contact op om de mogelijkheden & voorwaarden te bespreken.

Ik heb interesse

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV