Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

12 mei: Infoavond Werken in Zwitserland

16-03-2020 /

De vorige infoavond over het Werken in Zwitserland was zeer geslaagd. Wegens dit grote succes organiseren we op dinsdag 12 mei de infoavond bij ons hoofdkantoor in Tilburg. Wil je meer informatie over het wonen en werken in Zwitserland en woon je in de omgeving van Tilburg? Schrijf je dan snel in en kom vrijblijvend langs bij onze informatieavond.

In verband met het coronavirus kan deze avond helaas niet doorgaan. We hebben hiervoor een passend alternatief bedacht. Namelijk een online webinar over het wonen en werken in Zwitserland! Ook dit alternatief zal plaatsvinden op dinsdag 12 mei, dus schrijf je snel in!

Datum: Dinsdag 12 mei 2020

Locatie: Online

Tijd: 19.00 - 21.00 uur

Wat gaan we bespreken?

  • Wonen, verzekeren en verblijven in Zwitserland;
  • Welke verdiensten je kunt verwachten;
  • Welke arbeidskansen er op je wachten;
  • Ervaringsverhalen van reeds geplaatste kandidaten;
  • Het traject dat je gaat doorlopen met FYGO.

Werk je in Zwitserland dan help je je patiënten met dezelfde mogelijkheden zoals je dat in Nederland zou doen. Echter wel in de Duitse taal en minder administratieve beslommeringen (de behandelindex is daar niet van toepassing). Werk je buiten Nederland dan val je ook niet onder de verplichting van de Stichting Pensioenfonds Fysiotherapie (SPF).

Laat je begeleiden via FYGO!

Wij helpen je gratis op weg, maar ook als je in Zwitserland aan de slag bent. We hebben de meeste ervaring als bemiddelingsbureau en zijn zelf aanwezig in Zwitserland.

Kom je ook?

Aanmelden webinar 

Bekijk hieronder alvast een ervaringsverhaal van Amanda over het wonen en werken in Zwitserland:

 

Bel ons via 013 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV en FysioVacature