Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Hans heeft diverse waarnemingen als fysiotherapeut via FYGO uitgevoerd

25-07-2022

Hans heeft bij een tweetal Nederlandse praktijken op waarnemingsbasis gewerkt. Werkplekken waarbij hij veel heeft geleerd en zichzelf heeft leren kennen. Benieuwd naar zijn ervaring over het waarnemen en het contact met FYGO? Lees zijn verhaal hier!

Zelfontwikkeling, en-ontplooiing

Op het moment dat ik was afgestudeerd heb ik de eerste twee jaar in vast dienstverband gewerkt. Daarna wilde ik mezelf graag door ontwikkelen en kennismaken met verschillende praktijken. Iedere praktijk werkt tenslotte op een andere manier, heeft andere patiënten en je maakt kennis met verschillende facetten van het vak.

Ervaring opdoen in korte tijd

De eerste waarneming was voor een periode van vijf maanden en de tweede waarneming voor drie maanden. In deze tijd heb ik veel mogen leren. Persoonlijk merkte ik dat ik mezelf steeds sneller kon aanpassen aan een andere werkomgeving. En… ik heb mogen werken bij praktijken die ook echt bij mij paste.

Het grote voordeel aan een waarneming is dat je in korte tijd kennis opdoet van het vak an sich. Deze kennis kun je meenemen naar je volgende waarneming of vaste werkplek.

Contact met FYGO

FYGO heeft mij vooral geholpen met de koppeling naar de werkplekken. In eerste instantie kwam ik terecht bij een leuke vacature, waarop ik heb gereageerd. Ik werd in contact gebracht met de praktijk, waarna ik de waarneming ben gestart. Op het moment dat de waarneming tot een einde was gekomen ben ik in gesprek gegaan met FYGO om te kijken naar de vervolgstappen van mijn carrière. Er is echt gekeken naar wat ik wilde. Meerdere werkplekken? Vaste werkplek? Uiteindelijk ben ik zelf terecht gekomen bij mijn leuke huidige werkplek.

Ik raad FYGO en het waarnemen zeker aan. FYGO helpt je vooral met de juiste keuzes. Als je niet zeker weet wat je wilt biedt het netwerk van FYGO echt een uitkomst. En een groot voordeel, je kunt door middel van waarnemingen echt persoonlijke stappen maken.

Wil je net als Hans begeleid worden en waarnemen via FYGO?

Vul dan vrijblijvend je naam en contactgegevens in via het onderstaande formulier en we nemen vanzelf contact met je op. Als je wilt, kun je alvast je cv meesturen.

 

Ik wil graag waarnemen via FYGO

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV