Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Ervaring Siro de Kleijn, Algemeen Fysiotherapeut

07-04-2020

Siro is in juni 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en op zoek gegaan naar een passende werkplek. Hij is aan de slag gegaan als waarnemend fysiotherapeut. Na afloop van de waarneming is Siro via FYGO in contact gekomen met een praktijk in Arnhem. Sinds november is hij werkzaam bij deze praktijk en hij vertelt graag over zijn ervaring met FYGO.

De praktijk

Momenteel werk ik in eerstelijns praktijk in Arnhem. Deze praktijk sprak mij erg aan, omdat ze staan voor het activeren en het geven van zelfvertrouwen aan de patiënt. Mijn collega’s staan niet stil en zijn erg ondernemend ingesteld. Hierdoor maak ik persoonlijk ook stappen en in de toekomst zou ik mezelf graag specialiseren. Vanwege de korte reisafstand en de werkcultuur past deze praktijk erg goed bij mij.

Sollicitatieproces

Via de website van FYGO kwam ik terecht bij de vacatures. Ik heb gesolliciteerd en er werd contact met me opgenomen. Bij de waarneming kon ik na 2 weken beginnen en bij mijn huidige baan na 2 maanden.

De vacatures voldeden aan mijn wensen en behoeftes. FYGO heeft goed naar mij geluisterd en zijn bij mij thuis langs gekomen om de vacature te bespreken. Tijdens dit gesprek kreeg ik een aantal tips over het sollicitatietraject. Dit bezoek zorgde voor een persoonlijke en prettige samenwerking.

De accountmanager, Seline, was communicatief erg sterk en komt erg ondernemend over. Door haar persoonlijke aanpak was het een erg prettige samenwerking. Ze wilde me echt helpen, zodat ik een nieuwe uitdaging aan kon gaan. De uitdaging was erg snel gevonden. Het contact was erg gemakkelijk via Whatsapp, wat ik persoonlijk erg prettig vond.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in binnen- of buitenland? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV