Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Ervaring Guus Broekman, Algemeen Fysiotherapeut

19-02-2020

2,5 jaar geleden is Guus afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een wereldreis was hij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en is terecht gekomen bij FYGO. Guus heeft op uitzendbasis gewerkt en deelt zijn ervaring graag met jou.

Contact met FYGO

Ik kwam in aanraking met FYGO via Fysiovacature.nl (partner). Er stond een vacature online die mij erg aansprak en hier heb ik direct op gesolliciteerd. Ik had nog 2 gesprekken gepland staan met andere praktijken, maar kwam tot de conclusie dat de vacature van FYGO voor mij de juiste was.

Doordat Seline alles kon uitleggen was het een erg prettige samenwerking. Ze is duidelijk alle voor- en nadelen afgegaan, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Ook tijdens de uitzending was Seline erg betrokken en diende ze echt als aanspreekpunt.

De procedure

Op donderdagmiddag had ik gesolliciteerd op de vacature. Een dag later nam Seline contact met mij op om de functie te bespreken. Ze kwam tot de conclusie dat deze uitdaging bij mij zou passen en heeft mijn cv doorgestuurd naar de desbetreffende praktijk. Maandag kon ik al op gesprek komen. Dit was dus erg snel gegaan!

Tijdens deze procedure was de benadering erg persoonlijk. Seline hield me uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen. Verder werd er goed doorgepakt tijdens het sollicitatieproces en was de communicatie erg helder.

Wil je net als Guus op uitzendbasis werken namens FYGO? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV