Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Ervaring Bob Duynstee, Algemeen Fysiotherapeut

29-04-2020

Bob is in april 2019 afgestudeerd en was op dat moment op zoek naar een passende baan. Hij is in contact gekomen met FYGO en bij de juiste praktijk terecht gekomen. Bob deelt zijn ervaring graag met jou. Lees snel verder!

De juiste match

Ik heb bewust gekozen voor deze praktijk. De bereikbaarheid, het aantal beschikbare uren en de grote van de organisatie spraken mij erg aan. Bij een grotere organisatie is namelijk alles gestructureerd en duidelijk geregeld. Dit vind ik persoonlijk erg prettig. Ondanks dat er veel religieuze patiënten langskomen in de praktijk past deze goed bij mij. Ik werk prettig samen met mijn collega’s en voel me hier op mijn gemak.

Op het moment dat ik werk zocht had ik mezelf ook al aangemeld bij een ander uitzendbureau. Ik kwam in aanraking met FYGO door fysiovacature.nl (partner) en zodoende heb ik me ook bij FYGO ingeschreven. Op de website van FYGO kwam ik een vacature tegen die me erg aansprak.

Snelle service

Ik heb mijn documenten doorgestuurd en werd uitgenodigd voor een gesprek. Later kreeg ik bericht dat ik aangenomen was. Dit ging erg snel!

FYGO heeft geluisterd naar mijn wensen en behoeftes, maar niet specifiek binnen de vacature. Deze sprak me namelijk al gelijk aan. Seline heeft mij een aantal tips gegevens om het sollicitatiegesprek positief te laten verlopen. Hierin heeft ze mij dus wel proberen te helpen.

De ervaring met FYGO was erg positief. Door de duidelijke en gemakkelijke communicatie was het erg prettig om samen te werken. Ook was Seline altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden. De begeleiding had iets beter besproken kunnen worden, maar over het algemeen ben ik erg tevreden met de samenwerking.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging als ergo- of fysiotherapeut? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV