Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Coronavirus, belemmering voor jouw buitenlandse avontuur?

27-05-2020

Het wereldwijd heersende coronavirus heeft natuurlijk grote impact op de ontwikkelingen in vrijwel iedere sector. De grenzen gaan weer open en welke internationale ontwikkelingen zijn er op het moment?

De afgelopen tijd zijn veel praktijken anders ingericht in verband met het coronavirus. Dit had natuurlijk een grote impact op de behandelingen en geplande afspraken. Men mocht enkel op (spoed)afspraak langskomen.

Ook kon er voor ergo-/ fysiotherapeuten lastig over de landsgrenzen heen worden gekeken. De grens overkomen was namelijk een probleem. FYGO heeft juist tijdens de coronacrisis internationale connecties benut om te zorgen dat we onze relaties in het buitenland helpen zodra de grenzen weer open gaan. In vele landen worden de maatregelen rustig aan versoepeld. Vandaar dat er ook kansen voor jou als ergo-/ fysiotherapeut ontstaan.

“Wij werken vanuit Nederland en Zwitserland om ergotherapeuten en fysiotherapeuten te helpen aan de perfecte baan in de Zwitserland. Momenteel merken we dat er veel aanvragen binnenstromen vanuit verschillende praktijken. Nederlandse professionals worden erg gewaardeerd in Zwitserland, dus we gaan graag op zoek naar jouw droombaan.”

– Reinout Hemmer en Sjors van den Broek, Specialisten werving en selectie Zwitserland.

FYGO kan jou helpen aan een baan in Zwitserland. Ben jij een avonturier die openstaat voor een unieke uitdaging in Zwitserland? Neem dan contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV