Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Afgestudeerd als fysiotherapeut, waar ga je starten?

18-06-2020

Ben je (bijna) afgestudeerd als ergotherapeut of fysiotherapeut en sta je in de startblokken om jouw carrière uitdagend te beginnen? Dan is Zwitserland wellicht iets voor jou. Benieuwd naar jouw voordelen als startende ergo- of fysiotherapeut? Lees dan snel verder.

Fysiotherapie en ergotherapie in Zwitserland

De behandelingen in Zwitserland zijn zelf te bepalen. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om jouw eigen behandelplan op te stellen. Hierdoor geef je het benodigde aantal behandelingen om het herstelproces prettig te laten verlopen.

Je werkt in Zwitserland zonder Behandel Index en minder administratieve verplichtingen dan in Nederland. Hierdoor kun je veel meer aandacht aan de patiënt geven.

Boost voor je cv

Werken in Zwitserland als ergotherapeut of fysiotherapeut. Deze ervaring valt gelijk positief op. Het laat zien dat je niet bang bent voor een uitdaging. Een uitdaging in een andere omgeving zorgt voor extra contacten, waardoor jij een groot netwerk in binnen- en buitenland opbouwt.

Prachtige omgeving

Niet alleen een impuls voor jouw carrière, maar ook zeker een unieke ervaring om te wonen in een prachtige omgeving. Een bruisende stad of een rustige omgeving. FYGO houdt rekening met jouw wensen. Hierdoor kun jij volop genieten van jouw tijd in Zwitserland.

Jouw arbeidskansen

In Zwitserland zijn praktijken momenteel op zoek naar ergo- of fysiotherapeuten met of zonder werkervaring. Vandaar dat het een uitstekende kans is om jouw carrière een vliegende start te geven.

FYGO helpt jou verder!

Aangezien we al 20 jaar ergo- en fysiotherapeuten helpen richting Zwitserland weten we exact wat er speelt. In Zwitserland hebben wij collega’s die zowel Duits als Nederlands spreken. Hierdoor kun je prettig communiceren en bij hen terecht als je tegen problemen aanloopt. Ook werken wij samen met een taleninstituut in Duitsland om jouw Duitse taal op hoger niveau te krijgen. Verder geven we advies over het vinden van een huisvesting, verzekering en nog veel meer! Dit wordt allemaal besproken tijdens het online webinar op dinsdag 7 juli 2020.

Wil jij aan de slag in een prachtige omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en positieve arbeidskansen? Neem dan contact op met Reinout om jouw mogelijkheden te bespreken!

Wil jij ook vrijblijvend deelnemen?

Dit webinar is natuurlijk alweer achter de rug, maar we organiseren meerdere webinars! Heb je interesse en wil je deelnemen aan het volgende webinar, schrijf je dan in middels het onderstaande formulier.

Aanmelden

Heb jij al vragen? Stuur dan een whatsapp bericht naar Reinout. Whatsapp: +31 6 21586802

Aanmelden Webinar Werken in Zwitserland

Bel ons via +31(0)13 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV