Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

Op zoek naar een nieuwe vaste collega fysiotherapeut?

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die rechtstreeks bij uw organisatie in dienst komt? FYGO denkt graag met u mee. Honderden gemotiveerde kandidaten staan al bij ons ingeschreven en daar komen er dagelijks nog velen bij. Lukt het ons niet om binnen het beschikbare bestand de juiste fysiotherapeut voor uw praktijk te vinden, dan voeren wij de werving- en selectieprocedure via andere kanalen uit. Zo adverteren wij regelmatig en maken wij gebruik van e-recruitment en social media.

In de selectierondes voeren wij gesprekken met potentiële kandidaten en trekken referenties van hen na. Wij stellen deze kandidaten met plezier aan u voor. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u altijd kiezen voor een persoonlijk gesprek met één of meerdere kandidaten.

We werken op basis van no-cure-no-pay. Lukt het ons niet om een geschikte kandidaat voor uw praktijk te vinden, dan betaalt u ons helemaal niets.

Neem gerust contact met ons op

Meer weten over het vinden van de juiste fysiotherapeut of benieuwd wat we nog meer kunnen bieden?
Neem contact op via de website of bel onze recruiters op 013-5821680 of plan online een afspraak in.

Meld uw vacature aan bij FYGO

U kunt uw vacature ook direct aanmelden bij ons. Gebruik het aanmeldformulier hieronder, wij nemen dan contact met u op.

Inschrijven

Vrijblijvend een gesprek aangaan? Schrijf je dan hier in.

Op zoek naar: (meerdere mogelijk)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Werkt de praktijk volgens de PLUS-eisen? *
 
 
Hoe wilt u de kandidaat inzetten? *
 
 

Vraag?

Heb je een vraag over deze vacature? Onze recruiters staan je graag te woord! (Aanwezig op werkdagen tussen 09.00 en 17.00)
Bel ons via 013 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV en FysioVacature