Werving en Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die rechtstreeks bij uw organisatie in dienst komt? FYGO denkt graag met u mee. Honderden gemotiveerde kandidaten staan al bij ons ingeschreven en daar komen er dagelijks nog velen bij. Lukt het ons niet om binnen het beschikbare bestand de juiste fysiotherapeut voor uw praktijk te vinden, dan voeren wij de werving- en selectieprocedure via andere kanalen uit. Zo adverteren wij regelmatig en maken wij gebruik van e-recruitment en social media.
In de selectierondes voeren wij gesprekken met potentiële kandidaten en trekken referenties van hen na. Wij stellen deze kandidaten met plezier aan u voor. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u altijd kiezen voor een persoonlijk gesprek met één of meerdere kandidaten.

We werken op basis van no-cure-no-pay. Lukt het ons niet om een geschikte kandidaat voor uw praktijk te vinden dan betaalt u ons helemaal niets.

Neem gerust contact met ons op

Meer weten over de werving en selectie van fysiotherapeuten of benieuwd wat we nog meer kunnen bieden?
Neem contact op via de website of bel onze recruiters op 013-5821680

Meld uw vacature aan bij FYGO

U kunt uw vacature ook direct aanmelden bij ons. Gebruik het aanmeldformulier op onze website, wij nemen dan contact met u op.