Wat kan FYGO voor werkzoekenden fysiotherapeuten betekenen?

Als specialist op het gebied van recruitment in fysiotherapie kunnen wij je verder helpen, in elke fase van je carrière. Gedurende het totale sollicitatieproces bieden wij, op een persoonlijke en professionele manier, jou de expertise die het mogelijk maakt het beste uit jezelf te halen.

Voor zowel vaste als flexibele dienstverbanden hebben wij geschikte vacatures! Jouw wensen staan centraal.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan?

Via het online inschrijfformulier kun je gemakkelijk en snel je gegevens achterlaten. Direct na je inschrijving gaan wij aan de slag. Bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan adviseert FYGO je tijdens alle stappen. Hierbij staan persoonlijk contact en open en eerlijke communicatie centraal.

Ingeschreven, en nu?

Na je inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een (telefonisch) intakegesprek. In dit intakegesprek nemen we samen jouw wensen, ambities en competenties door. Doel van het gesprek is om een volledig beeld te krijgen van jou als kandidaat fysiotherapeut, om zo de perfecte werkgever te kunnen vinden.

Zodra de juiste match gevonden is bereiden we je ook voor op het sollicitatiegesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever. Tijdens al deze stappen sta jij als kandidaat centraal.

Direct solliciteren

Naast het online inschrijven kun je ook direct solliciteren op vacatures. Wij bieden doorlopend actuele vacatures die je carrière een boost kunnen geven. Zie je een interessante vacature? Reageer dan direct via de betreffende vacature en het traject zal worden gestart! Startend bij een (telefonisch) intakegesprek.

Aan de slag in het buitenland

Wil je graag aan de slag in Duitsland of Zwitserland dan kun je ook bij ons terecht. We hebben inmiddels veel ervaring met het begeleiden van fysiotherapeuten die in Duitsland of Zwitserland werken. Je kunt via ons ook als grensganger aan de slag omdat we je ook vacatures in de grensregio met Duitsland aan kunnen aanbieden.

Contact

Wil jij aan de slag via FYGO? Schrijf je dan in via deze pagina.

Je kunt onze vacatures ook bekijken, doorzoeken en sorteren middels deze handige lijstweergave.