Diensten

Tijdelijk of vast personeel? Inzetten van een waarnemer? Een nieuwe fulltime of parttime medewerker? Bij FYGO kunt u terecht met elke vacature of met elke vraag over werk. Als dienstverlener geven we op iedere vraag graag een antwoord. Als u een nieuwe medewerker zoekt, dan kijken wij in ons aanbod van beschikbaar personeel en selecteren wij via diverse wegen werkzoekenden. In alle gevallen zetten wij alles op alles om de gewenste kandidaat te vinden. Een heldere communicatie is daarbij belangrijk.

Uitzenden

Heeft u tijdelijk extra mankracht nodig, omdat u een drukke praktijk heeft of vanwege vakantie of ziekte? Of bent u op zoek naar een vaste medewerker, maar wilt u niet gelijk te maken krijgen met vele juridische en administratieve verplichtingen? Dan is het inhuren van een geschikte fysiotherapeut op uitzendbasis een prima oplossing. U kunt de uitzendmedewerker voor de duur van de opdracht inlenen. De termijn voor uitzendwerk is variabel. U betaalt per gewerkt uur een all-in tarief aan FYGO. Als werkgever betalen wij het loon en reserveringen van de uitzendmedewerker, maar ook de afdrachten voor de sociale premies en belastingen.

Omdat de verloning via FYGO verloopt, krijgt u toegang tot ons eigen verloningsplatform. Gewerkte uren kunnen eenvoudig online gepland en geregistreerd worden zodat deze voor u altijd inzichtelijk zijn.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die rechtstreeks bij uw organisatie in dienst komt? FYGO denkt graag met u mee. Honderden gemotiveerde kandidaten staan al bij ons ingeschreven en daar komen er dagelijks nog velen bij. Lukt het ons niet om binnen het beschikbare bestand de juiste fysiotherapeut voor uw praktijk te vinden, dan voeren wij de werving- en selectieprocedure via andere kanalen uit. Zo adverteren wij regelmatig en maken wij gebruik van e-recruitment en social media.
In de selectierondes voeren wij gesprekken met potentiële kandidaten en trekken referenties van hen na. Wij stellen deze kandidaten met plezier aan u voor. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u altijd kiezen voor een persoonlijk gesprek met één of meerdere kandidaten.

We werken op basis van no-cure-no-pay. Lukt het ons niet om een geschikte kandidaat voor uw praktijk te vinden dan betaald u ons helemaal niets.

Payrolling

U heeft een (nieuwe) medewerker in dienst genomen, maar u wilt u zelf liever bezighouden met de kernactiviteiten van uw praktijk? Geef de administratieve rompslomp dan uit handen aan FYGO.
Wij verzorgen de gehele personeelsadministratie van de door u zelf geworven en geselecteerde (uitzend)medewerkers. Deze service is uitermate geschikt bij het in dienst nemen van nieuwe fysiotherapeuten of als u vaak gebruik maakt van een waarnemer. Concreet nemen wij bij payrolling de rol van werkgever van u over. U bepaalt zelf de hoogte van het salaris van de kandidaat.
Wij betalen wekelijks het loon uit aan de (uitzend)medewerker. Wij dragen ook zorg voor de afdracht van sociale verzekeringspremies en belastingen. Kortom, u hoeft zich nergens meer druk over te maken op gebied van personele administratie!

De verloning via FYGO verloopt via ons eigen verloningsplatform. Gewerkte uren kunnen eenvoudig online gepland en geregistreerd worden zodat deze voor u altijd inzichtelijk zijn.

Neem gerust contact met ons op

Benieuwd wat we nog meer kunnen bieden? Neem contact op via de website of bel onze recruiters op 013-5821680