Nog geen account? Je wachtwoord vergeten?

FYGO on tour

22-03-2021

Wij van FYGO zijn altijd op zoek naar potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuw avontuur. Om kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden, organiseren wij diverse evenementen, om kandidaten te informeren. Zo organiseerden wij op 26 januari een webinar voor fysiotherapeuten die graag in Zwitserland willen werken.

Tijdens deze Webinar kon je al je vragen stellen over het werken in Zwitserland. Daarnaast waren er gastsprekers die vertelde over hun ervaring. Ten slotte was er een prijsvraag waar je aan kon deelnemen. Onze recruiter Reinout gaat alle prijswinnaars af en trakteert hen op een leuk verrassingspakket. 

Heb je het Webinar helaas niet kunnen bijwonen? Wees niet getreurd! 20 april 2021 organiseren wij nog een Webinar voor werken in Zwitserland. Hier kun je al je vragen kwijt en komen er mensen vertellen over hun Zwitserland-ervaringen. 

Wil jij ook vrijblijvend deelnemen?

Meld je dan aan om je te laten informeren op dinsdag 20 april 2021. Vermeld bij je aanmelding jouw naam, e-mailadres, vakgebied en telefoonnummer.

Ja, ik wil mezelf aanmelden.

Meer info vind je via deze pagina.

Bel ons via 013 582 16 80

FYGO is powered by Koraal PMS BV en FysioVacature